HelloFace
​​ ​Arckezelő Stúdió
Weboldal alcíme
Amivel dolgozom
Kattints a módosításhoz

Főleg Adrienne Feller termékkollekcióját használom a kezeléseimhez, 
sőt, Adrienne alábbi, minden szavával egyetértek!


"A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz."

Adrienne Feller termékei csak bevizsgált, 100%-ban természetes, növényi alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok, illóolajok felhasználásával.A gépi kezeléseim során használt hatóanyag bejuttató rendszerekhez alkalmazott ampulláimról pár szóban:
A tű nélküli mezoterápiás kezeléseknél nagyon fontos a megfelelő minőségű ampulla kiválasztása! 
Kizárólag ilyen célra kifejlesztett, megfelelő mikrobiológiai tisztaságú és molekula méretű hatóanyagok juttathatók a bőr mélyebb rétegeibe veszélytelenül. 
Az ampullák, a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák, viszont nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot, tartósítószert, színezőket, illatanyagot. Az éppen használatos ampullát/kat mindig az aktuális bőrállapotnak megfelelően választom ki és juttatom a bőrbe.