HelloFace
​​ ​Arckezelő Stúdió
Weboldal alcíme
Szolgáltatásaim-
gépi kezelések


Lorem ipsum

Minden elektrokozmetikai géppel végzett kezelést valamilyen csomagba építve, lehetőség szerint azokat egymással kombinálva ajánlom Neked, személyre szabottan; a bőröd jelenlegi, adott állapotának legmegfelelőbb hatóanyagokkal, módszerekkel építem fel a "bőrállag-javító kúrádat"!

Csak bízd rám magad! 
​​

Rádiófrekvenciás kezelés/ 30-40 perc/ 

Mellyel megoldást kínálok a laza-megereszkedett bőrök kezelésére!
A rádiófrekvenciás technológia nagyfrekvenciájú elektromágneses hullámok segítségével nyújt hihetetlen eredményt a bőrfiatalítás és bőrfeszesítés terén egyaránt. Az RF kezelés nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására. A kezelés hatására az elektromágneses hullámok felmelegítik a bőr különböző rétegeit, a kollagén rostok összehúzódnak, mely azonnali feszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon pedig elindul kollagén és elasztin újratermelődése. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, fiatalos ragyogást adva a bőrnek. 

​​Tű nélküli mezoterápiás kezelés/ 120-150 perc

Hosszú idő óta keressük a megoldást arra, hogy bőrünk ragyogó, fiatalos, sima, ráncmentes és feszes maradjon!
Mindennek az alapja a hatóanyagoknak, bőrünk mélyebb rétegeibe való bejuttatása, fájdalommentesen. Egyik legkiválóbb módszer erre a tű nélküli mezoterápia, mely segíti a mikrobiológiailag tiszta ampullákban rejlő hatóanyagok, vitaminok bőrbe jutását, pontosan oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk! A mezoterápia során a készülék által kibocsátott elektromágneses hullámok speciális csatornákat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, melyeken keresztül a bevitt hatóanyagok egyedülállóan hatékony módon szívódnak fel a bőrben. Már az első alkalom után hihetetlen eredmény fog látszani a bőrön! 
A ráncok elhalványulnak, kisimulnak, a bőr feltöltődik, megfiatalodik!

Mikrodermabráziós bőrcsiszolás/ bármely kezelésbe építve

A mikrodermabrázió már önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai eljárás, sőt, a kezelést követően jóval könnyebben tudnak bejutni a hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, hiszen a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket.

Ezért a  kozmetikai kezelések hatékonyságát nagymértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót alkalmazunk.​​​Egyéb gépi kezelések 

Ultrahang/ erről nem írok, ismeritek...

Hideg vasaló - hatóanyag csapda, kezeléseim végén alkalmazom, a hatóanyagok tartósabban maradnak ott, ahol szeretnénk.