HelloFace
​​ ​Arckezelő Stúdió
Weboldal alcíme
Szolgáltatásaim-
egyéb bőrállag- javító kezelésekFejléc alcím szövege

Vitalenne– kényeztető arckezelés 

A különleges masszázstechnika és a felhasznált anyagok, illatok hatására a testünk és a lelkünk is mélyen ellazul, miközben a bőrünk és az egész szervezetünk energiával töltődik fel.

A nagyjából 1,5 órás kezelés során arcbőrünk hidratáltabb, tápláltabb lesz, az apróbb ráncok eltűnnek, a mélyek halványodnak, helyreállnak a bőr normál funkciói.

Vitalitással teli, friss és üde bőr az eredmény.
​Kezelési idő nagyjából 90 perc.​

​"A Vitalenne kezelést mindenki figyelmébe ajánlom. Egy fantasztikus relaxált állapot jön létre, a bőr kisimul, és gyönyörű lesz a full extrás anyagoknak köszönhetően, mindez Timi simogató kezei által. Nagyon köszönöm! Aki még nem próbálta, jöjjön, garantált a hatás, és több hétig kitart."

-Szandra-

Hidratáló hyaluronsavas kezelés 

Ha nem óvjuk megfelelően a bőrünket - nyáron a napfénytől, télen a hidegtől, széltől - az kiszáradhat, megéghet, pigmentfoltok, barázdák jelenhetnek meg rajta és még sorolhatnám. Ellenben ha kellően elővigyázatosak vagyunk, mindezt megelőzhetjük!
Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően felkészüljünk a víztartalom pótlására, és hidratáljunk. Az utóbbi időben szinte nélkülözhetetlenné váló szépségelixír, a hyaluronsav, konkrétan csodát művel az arcbőrünkkel!
Egy jó kis peeling, majd jöhet a HYALURONSAV ultrahanggal bejutattva. Kezelési idő 60 perc.​​


"A bőröm és a lelkem együtt fiatalodott. Szkeptikus voltam a kezelést illetően, de a bőrömön hihetetlen a változás, a ráncok kisimultak, a kisebbek eltűntek. A kiszáradt arcbőr érzése teljesen elmúlt. A felhasznált szuper technológia és kiváló hatóanyagok engem meggyőztek. Még visszajövök! Köszi Timi!"

-Judit-Ha pedig házasodnál, férjhez mennél, koszorúslány lennél vagy örömanya, esetleg vendég egy fontos esküvőn, keress minket és mi segítünk, hogy Te legyél a legszebb azon a napon!